S'inicien les obres de millora del carrer doctor Vilardell

Última revisió 25-11-2022 11:49
31/10/2022

Les obres finalment començaran a principis de novembre. Mentre durin els treballs, hi haurà canvis en la mobilitat. 

Finalment, a principis de novembre de 2022, està previst dur a terme les obres del projecte d’"Arranjament del carrer doctor Vilardell de l’Estany".

Les actuacions planejades, que tindran una durada aproximada de dos mesos, serviran per millorar l’espai públic, el potencial turístic local i la seva accessibilitat mitjançant la plataforma única de tot el carrer.

Les obres constaran en realitzar les voreres noves, modificant la pendent transversal i l’amplada per permetre la integració amb la calçada existent. S’unifiquen els materials de pavimentació amb la resta d’actuacions del centre per donar-li coherència formal al carrer doctor Vilardell, que s’ha convertit en el principal carrer vertebrador del centre del poble. És el carrer d’accés rodat al centre des de la Crta. C-59.

Mentre durin els treballs, el trànsit de la zona afectada es veurà modificat, a més, els veïns i veïnes veuran alterats els seus accessos, tant de vehicles com de vianants. Feu clic en el plànol per ampliar:

Us demanem disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar i agraïm la vostra comprensió i col·laboració. Per qualsevol dubte podeu CONTACTAR amb l’ajuntament.