Butlletí Empresarial (OFEM) - Abril'23

El passat 30 de març, el Consorci del Moianès va celebrar la Jornada empresarial “Digitalització i reptes de futur del sector agroalimentari i turístic del Moianès” que va comptar amb l'assitència de més de 40 persones. Els assistents van poder gaudir de dos casos d'èxit de la comarca explicats de primera mà per les pròpies empreses: Casa Mas, amb un llarg recorregut pel que fa a la transformació digital i una aposta ferma per seguir implementant l'última tecnologia en els seus procesos , i Formatges Montbrú amb el recorregut ja iniciat i amb una clara projecció en la digitalització. La jornada va ser presentada i dirigida per l'Oriol Batlló, President del Consell, i va comptar amb la ponència i dinamització d'en Xavier Gallardo, consultor especialista en indústria 4.0.

La jornada va ser molt satisfactòria. La participació d'empreses agroalimentàries va fer veure la rellevància de la transformació digital pel sector. Des del Consorci del Moianès es vol acompanyar a totes les empreses de la comarca en la transformació digital dels negocis, i per això participa en diversos programes per poder donar solucions i oferir recursos (assessoraments, capacitació...) a les empreses que ho desitgin.


Reconeixement del Dia de l'Empresa

 

Reconocimiento a empleados: 10 formas de reconocer el trabajo de tu equipo

Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatura, fins al proper 3 de maig.

El Reconeixement té l'objectiu de commemorar el Dia de l'Empresa i distingir les iniciatives empresarials amb valors, que posen les persones al centre, promovent un equilibri entre la competitivitat empresarial i la consciència social. 

Teniu disponible tota la informació en el següent enllaç


 

Programa accelera el creixement 

 

Si ets una PIME amb 3 treballadors/es o més, tens 5 anys de vida o més, i vols créixer... t’animem a participar a la 12a edició del Programa accelera el creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC! 

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment en què passaràs per diferents fases amb l’únic objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del teu negoci en diferents àmbits, 9 mesos i més de 70 hores de suport a l’empresa. 

L’empresa només ha de pagar 500€ +IVA que abonarà una vegada ha estat seleccionada, el cost real per empresa és de 5.500€.

Per a més informació sobre el programa, cliqueu aquí per consultar el díptic i en el següent enllaç: https://info.acceleraelcreixement.com/


CEDENT

Busques relleu generacional per a la teva empresa?

Estàs pensant en vendre el teu negoci?

REEMPRENEDOR

Vols fer crèixer la teva empresa comprant-ne una altra?

Vols empendre el teu negoci sense començar de zero?

 

A Reempresa - Consorci del Moianès fomentem l'acompanyament entre la persona cedent i la reemprenedora per garantir la cessió empresarial.

 


Programa Mentoring

Vols ser mentor voluntari? Comparteix el teu temps i la teva experiència per ajudar a les persones emprenedores a consolidar i fer crèixer els seus negocis.

Vols que un mentor especialitzat en gestió empresarial et faci acompanyament a la teva empresa?

 

Programa de voluntariat empresarial i gratuït per ajudar a les empreses a prendre i a implantar decisions necessàries en la gestió del negoci.

Si vols més informació pots consultar el següent enllaç, o bé posar-te en contacte amb nosaltres.

 


POSA'T AL DIA I FORMA'T

 

COMUNICA'T AMB GRÀCIA I EFICÀCIA 

DIMARTS 9 i 16 de MAIG de 2/4 de 10 a 2/4 de 2

Descobreix com pots comunicar-te de forma eficaç i assertiva amb el teu equip, i com abordar converses transformadores. Aprèn a afrontar converses difícils, i a posar en pràctica eines visuals que ajudin a pensar.

 

Aquest taller es dirigeix a empreses i, en concret, tant al personal directiu com a  responsables de les diferents àrees de gestió.

 


 

Per sol·licitar més informació, per resoldre els vostres dubtes, per tot allò que necessiteu aclarir, podeu contactar amb nosaltres a través del NOU telèfon mòbil 670 460 258, també ens podeu contactar per whatsapp o a través del correu electrònic: cpmm.ofem@diba.cat 

 
28/04/2023
Fins el 16/05/2023
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-04-2023 09:45