Xarxes socials

 

Podeu seguir a l'Ajuntament de l'Estany a les següents xarxes socials i canals d'informació:


Facebook


Twitter


Instagram


   670 010 246
 

Canal de Whatsapp de l'Ajuntament de l'Estany:

Voleu que l'Ajuntament de l’Estany us enviï per WhatsApp els avisos i comunicats importants i urgents?

Seguiu aquestes instruccions i doneu-vos d'alta:

  1. Guardeu-vos a l'agenda de contactes el telèfon 670 010 246 amb el nom “Ajuntament de l’Estany”.
  2. Envieu un missatge per WhatsApp amb la paraula ALTA.

A partir de llavors rebreu els comunicats de l'ajuntament.

Aquest és un servei unidireccional destinat a la difusió de l'activitat municipal.
Si no voleu rebre més missatges de l'ajuntament, heu d'enviar un missatge de Whatsapp amb el text BAIXA i automàticament us donarem de baixa del servei.

Normes d'ús

Les xarxes socials i canal de Whatsapp de l’Ajuntament de l’Estany són oberts, és per això que demanem respecteu les següents normes d'ús:

- Preguem a les persones usuàries no fer publicitat d’empreses, propaganda o esdeveniments privats de cap tipus. Aquests continguts seran eliminats. Queda reservat el dret a bloquejar a qui insisteixi en aquesta pràctica.

- Els comentaris de les persones usuàries són lliures, personals i no atribuïbles a l’Ajuntament de l’Estany. Tanmateix, aquests, no podran contenir missatges que atemptin contra l’honor, la intimitat, la imatge personal i la dignitat de les persones i, en particular, que puguin perjudicar el desenvolupament físic, mental o morals dels menors, ni que fomentin l’odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, ideologia, afiliació política, orientació sexual, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància. L’Ajuntament de l’Estany es reserva el dret a eliminar qualsevol contingut que infringeixi aquesta norma. Preguem que prevalgui el respecte, el civisme i el sentit comú.

- No es permet enviar contingut amb drets reservats (copyright) sense permís del seu propietari a no ser que sigui mitjançant enllaç a URL del lloc del propietari.

- S’eliminarà de la pàgina el contingut software o altres materials que continguin virus, anuncis no sol·licitats (spam), esquemes piramidals o qualsevol altre contingut similar.

- En cas de registres per a concursos, sortejos o promocions es demanaran les dades personals, la gestió de les quals sempre es regiran segon la llei orgànica (LOPD) de 13/1999.

- El canal de Whatsapp es presenta en forma de llista de difusió (no és un grup de WhatsApp), de manera que només rebreu els missatges que envia l'Ajuntament i no rebreu mai missatges dels altres membres de la llista a través d'aquest canal. Els missatges s'enviaran mitjançant la funcionalitat de les llistes de difusió de l'aplicació. Això vol dir que ningú podrà veure o obtenir el vostre telèfon. Si us voleu donar de baixa, heu d'enviar un missatge de Whatsapp amb el text BAIXA i automàticament us donarem de baixa del Servei.

- En cap cas, les xarxes socials ni el número de telèfon habilitat pel servei de Whatsapp, no poden considerar-se ni utilitzar-se com un dels canals oficials de contacte amb l'Ajuntament de l'Estany, ja que n'hi ha d'altres habilitats a tal efecte: Atenció ciutadana 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-05-2024 14:44