Butlletí Empresarial OFEM - Març'24

 L’objecte d’aquesta línia de subvencions per a projectes d’inversions productives a Catalunya va destinada a aquells projectes d’inversions industrials per a noves plantes de producció o inversions en millores o nous processos productius que alhora comportin el manteniment i/o un increment net dels llocs de treball.

Els beneficiaris són Empreses industrials (microempreses, empreses petites, empreses mitjanes i empreses grans), sent les microempreses les que obtenen més puntuació, amb codi CCAE 10 i 11 i del 13 a 32. Si el projecte es desenvolupa al Moianès obté una bona puntuació.

Accés al tràmit i a més informació entrant AQUÍ

 


 Us animem a reservar la tarda del 18 d'abril per acompanyar-nos en la Jornada Empresarial del Moianès. Durant aquest esdeveniment, compartirem els resultats de l'estudi realitzat en el marc del Pla d'Acció per a la Revitalització del Sector Industrial del Moianès, abordant tant la diagnosi efectuada com les propostes sorgides d'aquesta anàlisi. Aquesta jornada oferirà un espai enriquidor per al diàleg i l'intercanvi entre els agents productius del Moianès. A més, tindrem l'honor de comptar amb l'expert Genís Roca, qui ens situarà en el context actual de la Intel·ligència Artificial (IA) i ens orientarà sobre com en podem treure el màxim profit.

Us deixem el linkedin d'en Genís Roca per si el voleu consultar i ampliar informació.


 Ajudes destinades a finançar cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural que es realitzin total o parcialment en els municipis de la demarcació de Barcelona (excepte la ciutat de Barcelona) durant l’any 2024.

Accés al tràmit i a més informació entrant AQUÍ


 Ets una pime de la indústria manufacturera? T’agradaria impulsar la transició de la teva empresa cap a la indústria 4.0? 

En aquesta sessió virtual podràs conèixer en detall el programa d’ajuts Next Generation: Activa Industria 4.0. Aquesta convocatòria té com a finalitat el finançament de serveis d’assessorament especialitzats en indústria 4.0 per ajudar a les pimes a impulsar la seva competitivitat.

INSCRIU-T'HI ARA!


 


 


Per sol·licitar més informació, per resoldre els vostres dubtes, per tot allò que necessiteu aclarir, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon mòbil 670 460 258, també ens podeu contactar per whatsapp o a través del correu electrònic: cpmm.ofem@diba.cat 

 

Contacte:

Consell Comarcal del Moianès / Consorci del Moianès
Can Carner. Carrer Joies 11 - 13. 08180 Moià
Tel. 93 820 80 00 / 93 830 14 18
www.ccmoianes.cat / www.consorcidelmoianes.cat

ico_facebookico_twitter

ccmn.comunicacio@ccmoianes.cat

 
 
01/03/2024
Fins el 04/04/2024
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-04-2024 13:06