S'inicien les obres de manteniment dels carrers Felip Graugés i Camí Pujolets

Última revisió 29-11-2023 13:41
02/11/2023

Les obres començaran a principis de novembre. Mentre durin els treballs, hi haurà canvis en la mobilitat d'ambdós carrers. 

A principis de novembre de 2023, està previst dur a terme les obres d’arranjament del carrer del poeta Felip Graugés i la pavimentació d’un tram del camí dels Pujolets de l’Estany, que serviran per millorar l’espai públic i la seva accessibilitat.

Per una banda, les actuacions planejades del camí dels Pujolets de l’Estany, constaran en realitzar un paviment de formigó en tot el tram de l’actuació i la col·locació d'unes reixes de recollida d’aigües, a banda i banda de carrer.

D'altra banda, al carrer del poeta Felip Graugés de l’Estany també s'estendrà un paviment de formigó nou i, a més, es col·locarà de rigola nova.

Mentre durin els treballs, el trànsit de les zones afectades es veurà modificat; a més, els veïns i veïnes veuran alterats els seus accessos, tant de vehicles com de vianants. Feu clic en el plànol de la imatge, per ampliar.

Us demanem disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar i agraïm la vostra comprensió i col·laboració. Per qualsevol dubte podeu CONTACTAR amb l’ajuntament.

Enllaços

Ban