Butlletí informatiu Moianès - Febrer'23

OFERTES DE FEINA, FORMACIO I NOTÍCIES DEL MOIANÈS!

EL CONSELL COMARCAL HA OBERT UN PROCÉS SELECTIU PER LA COBERTURA D'UNA PLAÇA DE TREBALLADOR/A SOCIAL

fins el 10 de febrer de 2023

 

ÚLTIMS DIES PER PRESENTAR SOL·LICITUD! El termini finalitza el 10 de febrer de 2023. 

Mitjançant acord de Ple de data 12 de desembre de 2022, s’aproven les bases específiques reguladores de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura d’una plaça de TREBALLADOR/A SOCIAL (A2), i provisió definitiva del lloc de treball homònim, mitjançant concurs oposició lliure, en execució de l’Oferta Pública d’Ocupació de l’any 2019, i constitució de borsa de treball comarcal.

Podeu accedir a tota la informació clicant aquí.

Termini de presentació de sol·licituds: fins el 10 de febrer de 2023.

AQUEST FEBRER: FORMACIÓ PER A PERSONES EMPRENEDORES!

febrer de 2023

Aquest mes de febrer, l'OFEM (Oficina Empresarial del Moianès) ha programat dos cursos dirigits a persones emprenenedores.

FISCALITAT BÀSICA PER AUTÒNOMS

Si vols conèixer quin són els principals impostos, directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms, tenir clar el calendari fiscal i les obligacions comptables, saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables, aquest és el teu curs!

Els dimarts 14 i el dijous 16 de febrer de 4 a 8 de la tarda a Can Carner de Moià.

INFORMA'T DE LES NOVETATS DEL RÈGIM D'AUTÒNOMS

Si vols conèixer les novetats del nous sistema de cotització, les bases i el tipus, les conseqüencies del nou sistema de cotització, ... aquesta és la teva xerrada!

El dimarts 28 de febrer de 6 a 9 del vespre online.

Si esteu interessats/ades en participar podeu formalitzar la inscripció a través del telèfon 93.830.14.18, al correu empreses@consorcidelmoianes.cat o bé al formulari https://forms.gle/CiHhZhgprYcDKtcx7

L'OFICI DE JUBILAR-SE! Servei personalitzat d'assessorament sobre la teva jubilació

durant l'any 2023

Si tens més de 55 anys i vols orientació sobre la jubilació, per poder conèixer i planificar el període final de l'etapa laboral, t'oferim un servei d'ofientació i acompanyament personalitzat!