Butlletí OFEM Moianès - Gener'24

 

 

NOU SERVEI per a les persones treballadores autònomes i les empreses de la comarca. És un programa subvencionat al 100% pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu del programa és millorar la consolidació, l'efortiment i la reinvenció dels negocis de les persones treballadores autònomes.

Beneficis: Assessorament personalitzat (reorientació, potenciació i cerca de noves oportunitats) i formació, tot gratuït i conduït per part d'experts en l'àmbit de l'empresa.

Si estàs interessat/da inscriu-te en el següent enllaç (pre-inscripció) i en breu ens posarem en contacte per facilitar-te tota la informació del programa i enviar-te la sol·licitud d'inscripció.

Enllaç pre-inscripció: https://forms.gle/vawmNAdmhkzJx8mQ8 

AFANYAT!! les places són limitades.


Encapçalament formació OFEM BUTLLETÍ

 

Novetat!! Enguany hem incorporat una sessió únicament pràctica, a les dues "més teòriques", atent les vostres demandes.

2 sessions teòriques amb exemples pràctics i la 3a sessió on es realitzarà un cas pràctic.

Objectius

-Conèixer quin són els principals impostos, directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms persones físiques. 

-Tenir clar el calendari fiscal i les obligacions comptables dels empresaris autònoms persones físiques. 

- Saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables dels empresaris autònoms persones físiques.  

Inscripcions: https://forms.gle/mZ3rehDMF5xfNPGK6 

Tiktok està canviant el paradigma de les xarxes socials i la publicitat en línia, amb formats més exigents però amb més oportunitats per a empreses.

En aquest webinar descobriràs una gran oportunitat per millorar el posicionament del teu negoci a través de la creació de continguts per cridar l’atenció, generar engagement, crear comunitat i millorar les vendes.

Inscripcions: https://www.bizbarcelona.com/ca/webinar/ 


Dones pel Futur hem obert la convocatòria als IV Premis Rosa Maria Garriga a l'emprenedoria femenina. Uns premis destinats a reconèixer l'esforç i dedicació d'empresàries i emprenedores de Catalunya. 

Més informació a: https://www.donespelfutur.com/premis-a-lemprenedoria-femenina-rosa-m-garriga 

Inscripció: https://form.jotform.com/220393783948065


Els objectius de la convocatòria són posar en valor projectes que cerquin impulsar, potenciar i reforçar l'economia social mitjançant divereses actuacions.

La convocatòria està adreçada a entitats representatives de cooperatives, de societats laborals, d'empreses d'inserció i a qualssevol altres entitats de l'Economia Social que realitzin actuacions en l'àmbit nacional, així com agrupacions d'entitats.

Més informació:

https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias/738296


 

 
 
29/01/2024
Fins el 01/02/2024
Moianès
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-02-2024 11:12