Estrenem el nou web de l'ajuntament

Última revisió 04-11-2022 12:59
04/11/2022

L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

Aquesta setmana entra en funcionament el nou web de l’Ajuntament de l’Estany, mantenint el seu domini www.estany.cat. La nova pàgina té un disseny més actual, amb el que s’ha pogut millorar l’accessibilitat i facilitat en la navegació per a les persones usuàries, així com l’adaptabilitat per poder-lo consultar a través de dispositius mòbils com telèfons i tauletes.

El nou portal és una aposta per garantir una comunicació eficaç, per informar la ciutadania i arribar a un públic més ampli, afavorint la interacció i la tramitació en línia amb l’administració.

El procés de creació de la nova pàgina web municipal ha estat possible gràcies a la Diputació de Barcelona. Amb aquesta nova eina virtual l’ajuntament també estrena el portal de tramitació e-TRAM 2.0, amb el que tot es pot fer des del mòbil mitjançant tots aquests nous entorns webs responsives i accessibles, amb un alt nivell d’usabilitat, tot augmentant la seguretat i reduint al màxim els talls de servei.

Així doncs, el nou espai web pretén adaptar-se als nous usos i tècniques tecnològiques i esdevenir un instrument visual i modern per a la població, amb el que es garanteix que es pugui accedir, de manera ràpida i des d’on sigui, a la informació que s’està cercant, així com al tràmit que es vulgui realitzar, visualitzar ràpidament les activitats, esdeveniments i avisos importants.

Aquest lloc web nou dona continuïtat a la presència en línia de l’ajuntament i l’obertura de canals com el de whatsapp i xarxes socials, des de fa gairebé tres anys, constituint un pas endavant en la gestió de la transparència municipal.

 

Avís a les persones usuàries de la pàgina web:

El web està en fase de proves. Durant aquest temps acabarem d'ajustar continguts i funcionalitats.

Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, agrairem molt comptar amb la vostra opinió.

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant els següents canals de contacte:

Ajuntament de l'Estany
Tel. 938 303 000 - ext. 3
estany@estany.cat

Formulari de contacte

 

Nou web institucional
Nou web institucional