Butlletí informatiu Moianès - Abril'21

BUTLLETÍ INFORMATIU | NÚMERO 411 | ABRIL 21
 
Consell Comarcal del MoianèsConsorci del Moianès

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ I INFORMACIONS SOBRE ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA

EL CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS OBRE UN PROCÉS DE SELECCIÓ PER TÈCNICS DE L'ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES

fins el 30 d'abril de 2021

El Consell Comarcal del Moianès ha publicat les bases d'un procés selectiu de màxima urgència per la contractació de personal tècnic de l'àrea serveis a les persones per cobrir una baixa de maternitat i per la creació d'una borsa per cobrir necessitats concretes i prioritàries de caràcter temporal i/o vacants a l'àrea.

Per participar del procés de selecció cal presentar instància i documentació requerida tal i com s'especifica a les bases fins el dia 30 d'abril.

Per més informació i per veure les bases del procés clica aquí!

+ informació

   

MI CARPETA CIUDADANA? TOT A UN SOL CLIC!

 

La Secretaria General de la Administración Digital del Gobierno de España ha creat un espai telemàtic de consulta personal per facilitar la relació amb les administracions públiques.

En aquesta carpeta hi pots trobar l'estat dels teus expedients, les teves notificacions, les teves dades registrades a l'administració i els teus registres. Així pots consultar des de les dades del domicili, els teus títols d'educació, obtenir una vida laboral o un certificat d'absència de delictes penals o fins i tot consultar el saldo de punts del carnet de conduir.

Trobaràs l'enllaç a la carpeta aquí https://sede.administracion.gob.es/carpeta

Per accedir-hi cal que t'identifiques amb certificat digital o DNI electrònic, amb Cl@ve Pin o Cl@ve Permanente. Recorda que el Consell Comarcal del Moianès és una entitat de registre d'idCAT i per tant si voleu obtenir un certificat digital podeu demanar cita prèvia per fer-lo trucant al 93.820.80.00.

 

+ informació

   

HAS COBRAT UN ERTO AL LLARG DEL 2020 I HAS DE FER LA DECLARACIÓ DE LA RENTA?

 

Doncs aniria bé que disposesis del certificat de l'IRPF de l'exercici 2020. 

Amb aquest certificat pots saber les quantitats pagades en concepte d'ERTO, la retenció de l'IRPF aplicada i la deducció per les cotitzacions a la Seguretat Social. D'aquesta manera podràs corroborar si la informació que surt a la teva declaració de la renda és correcta o no.

Per obtenir aquest certificat cal que el sol·licitis a la Sede Electrónica del SEPE (Servicio de Empleo Público Estatal) en el següent link https://sede.sepe.gob.es/portalSede/procedimientos-y-servicios/personas/proteccion-por-desempleo/obtencion-de-certificados.htmlcal que t'identifiques amb certificat digital, DNI electrònic o usuari Cl@ve o també sol·licitant un PIN al telèfon mòbil. 

Si vols més informació o bé necessites ajuda per treure aquest certificat pots trucar al 93.830.14.18.

+ informació

   
Contacte: Consell Comarcal del Moianès. Tots els drets reservats
Can Carner. Carrer Joies 11 - 13. 08180 Moià
Tel. 34 938 208 000
www.ccmoianes.cat
ico_facebook ico_twitter
Subscriure el butlletí
Si no desitja rebre més informació clic aquí
21/04/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-03-2023 15:04