Casal d'Estiu'24

 

El casal d'estiu de Gatzara començarà el 25 de juny i durarà fins el 31 de juliol, i hi podran participar tots els infants a partir de P3 fins a 6è! Tot i això, si hi ha algun jove d'ESO que també està interessat/da, no dubteu a comunicar-ho als de Gatzara, ja que estan intentant crear un nou concepte de campus de jove amb activitats alternatives per a més joves.

El Casal es durà a terme a l'Escola de l'Estany i l'horari serà de 9h-13h, amb acollides gratuïtes per totes les famílies que ho necessitin de 8:30h-9h i de 13h-13:30h. Si hi ha demanda suficient, s'oferirà servei de menjador amb carmanyola o amb càtering (depenent del poble i del servei escolar), amb una ampliació horària fins a les 15h i amb un cost extra d'entre 5 i 7€.

El centre d'interès d'enguany, que s'expressarà de diferents maneres en funció de les diferents edats, serà treballar per UN FUTUR DIGNE, i tot el que podem fer per a viure en un món millor, igualitari, cooperatiu i altruista. Sembla que l'històric forat que connecta el Regne dels Núvols i la terra mostra algun problema difícil de revertir.

Aquest centre d'interès es treballarà a partir dels, renovats, 5 pilars de Gatzara: JOCS I ESPORTS, NATURA I ENTORN, EDUCACIÓ EMOCIONAL, CREATIVITAT i LLENGÜES I CULTURA, amb PISCINA, BICICLETADA, ADORMIDES, SORTIDES ESPECIALS i com sempre, amanit amb els personatges del Regne dels Núvols.

INSCRIPCIONS  I PREU 

Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 1 de maig, sense tancament. Per tant, us podreu apuntar al casal durant tot l'estiu, tot i això, en inscripcions i/o ampliacions realitzades més enllà del 9 de juny s'hi afegirà un 15% al preu final.

Es realitzen de manera telemàtica, però si hi ha alguna família que pot tenir dificultats, que no dubti a posar-se en contacte amb Gatzara mitjançant: gatzara@femgatzara.cat o 644930878 i buscaran la solució.

Pel que fa al preu del casal, com sempre, si hi ha alguna família que preveu tenir possibles dificultats econòmiques per pagar el casal que es posi en contacte amb ells. 

A l'Estany, les quotes del Casal es veuen reduïdes, gràcies a la col·laboració de l'ajuntament.

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-05-2024 09:41